Известие

Collapse
No announcement yet.

Селяния!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
    ужасТТТТТТ, просто като видя нещо такова и то баш за ГТВ и ...просто не знам къв извратеняк трябва да е някой, че да го причини това нещо на толкоз красива кола...
    Както има разни дружества за защита на деца, животинки и разни други подобни беззащитни, то трябва да се направи и такава за защита на коли и олигофрените и селяндуците осъществили подобна тъпанарщина да полагат обществено-полезен труд равен на нужното време за връщането на колите в нормалното и състояние плюс още толкова за почистване на междублокови пространства, пътища и градинки.
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

=

Alfa Romeo GTV 2.0 T.S. 16V 1998
      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER 1995 - Бившата

Comment

Първоначално публикувано от merankal Покажи съобщение
        Да разбирам, че си съгласен! Ако е така - то вече сме двама. Давай да ги почваме...

Се че доде още некой отнекъде...
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Да виждал съм го тоя спира там до гората над Възраждане... зачуди ме само 3.0 о.О Представете си да върви тая грозотия. Ще ми стане тъпо ако ме издуха. На снимките е добре. На живо изглежда още по зле само като видите къде я спира и ти става ясно
          Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
          146 1.4 - Темпераментната друсалинда
          Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

нема такава смехория
            Mercedes C 200 compressor

Comment

Този си е направил голяма селения със Алфата ако го видят това италиянците ще го съдят за гавра.Собственика на ГОРКАТА укепазена алфа сигорно е селския газар

Comment

Working...
              X